متفاوت بودن الگوی مصرفی در بین افراد مختلف جامعه و نیز وجود تغییرات نسبی در قیمت کالاها و خدمات مصرفی خانوارها سبب میگردد تا در شرایط تورمی، اثرات تورم از یک فرد به فرد دیگر جامعه متفاوت باشد. این در حالیست که در برنامههای اول، دوم و سوم توسعه اقتصادی-اجتماعی، تورم یکی از پدیدههای رایج در اقتصاد ایران بوده است. بر این اساس این مطالعه با استفاده از معیار کشش قیمتی فقر و شاخص قیمتی فقرا به بررسی تأثیر تغییرات قیمت بر فقر روستائی و مقایسه آن با شاخص قیمتی لاسپیرز در استان فارس طی برنامههای اول تا سوم توسعه اقتصادی-اجتماعی پرداخته است. نتایج نشان دهنده آن است که طی این برنامهها، افزایش نسبی قیمت مواد غذائی و مسکن، نابرابری توزیع درآمد را در مناطق روستائی استان فارس به نفع خانوارهای فقیر تغییر داده اما افزایش نسبی قیمت سایر گروههای کالاها و خدمات موجب نابرابری توزیع درآمد به زیان خانوارهای فقیر شده است. از سوی دیگر برآیند افزایش قیمت کلیه کالاها و خدمات (تورم)، نابرابری توزیع درآمد را به نفع خانوارهای فقیر تغییر داده که در نتیجه آن، پدیده فقر روستائی در ابعاد مختلف آن در استان فارس در خلال برنامه های اول تا سوم توسعه اقتصادی-اجتماعی، کاهش یافته است.
شیروانیان, عبدالرسول, & اسماعیلی, عبدالکریم. (1388). بررسی تأثیر تغییرات قیمت بر فقر روستائی (مطالعه موردی: استان فارس). تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران, 40(2), -.
MLA
عبدالرسول شیروانیان; عبدالکریم اسماعیلی. "بررسی تأثیر تغییرات قیمت بر فقر روستائی (مطالعه موردی: استان فارس)", تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران, 40, 2, 1388, -.
HARVARD
شیروانیان, عبدالرسول, اسماعیلی, عبدالکریم. (1388). 'بررسی تأثیر تغییرات قیمت بر فقر روستائی (مطالعه موردی: استان فارس)', تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران, 40(2), pp. -.
VANCOUVER
شیروانیان, عبدالرسول, اسماعیلی, عبدالکریم. بررسی تأثیر تغییرات قیمت بر فقر روستائی (مطالعه موردی: استان فارس). تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران, 1388; 40(2): -.